FASHION | Webshops

shopping
Ik hou van online winkelen. Je hoeft niet naar de stad toe, geen drukte en je kan in je pyama blijven op een regenachtige dag. Maar welke webshops zijn nou de moeite waard? Ik heb er een paar die ik erg fijn vind, en die deel ik graag met jullie!

H&M
Natuurlijk kent iedereen de h&m maar ik vind dat de website veel meer overzicht heeft en je hebt vaak kortingscode’s. Enigste nadeel zijn de verzendkosten en dat je je niet kan aanmelden voor als een product weer aanwezig is.

Zalando
Oooh ik hou van de Zalando! Ze hebben echt alles, maar ik ga vaak naar Zalando voor de schoenen! Zoveel merken, en de service is echt heel fijn. Je kan met bijna alle manieren betalen en je heb 100 dagen retour recht. En een plus puntje is, je hebt geen verzendkosten!

Wehkamp
Bij Wehkamp kan je voor alles terecht, van kleding tot woon artikelen. Handig, want dan kan je alles in 1 keer bestellen! Ook hebben ze toffe schoenen merken en mooie sieraden. Het grootte nadeel is helaas weer de verzendkosten, deze zijn nog redelijk prijzig. Jammer, vooral omdat het een groot bedrijf is!

Bijenkorf
Bij de bijenkorf vind je vooral exclusieve merken, maar je hebt ook veel make-up en schoenen! Ook kijk ik hier weer graag naar de schoenen. Ze hebben ook Kenzo, een tof maar wat duurder merk. Ook kan je het in de winkel laten bezorgen voor als je niet veel thuis bent.

De body shop
Ik hou van de body shop, ze hebben online veel keuze alleen een nadeel is dat je er niks van kunt ruiken. Maar als je bekend met de geuren en/of producten is de online website erg fijn! Ze hebben vaak actie’s en je betaald geen verzendkosten.

Omoda
De omoda vind ik ook erg fijn, voor ja alweer: schoenen! Jullie kunnen wel merken dat ik een schoenen gek ben denk ik, haha! De klantenservice is erg fijn en ze hebben een groot aanbod. Ook krijg je er een gratis (en erg leuke) boodschappentas bij! Er is niet vaak iets uitverkocht wat ook erg fijn is!

Ik vind het zo jammer dat grote bedrijven als h&m nog zoveel verzendkosten in rekening brengen. Dan vind het zonde om het te bestellen, en wacht ik wel tot ik weer eens in de stad ben. Hebben jullie nog leuke webshop’s? Deze zijn vrij standaard maar ik vind ze wel heel erg fijn!
Ik vind in de stad lopen ook heerlijk, maar met school en werk vind ik het ook heerlijk om savonds even online te winkelen (of te kijken en mijn wishlist verder aanvullen)
Ik hoop dat jullie dit ook een leuk artikel vonden, ik wil eigenlijk beginnen met outfit foto’s te plaatsen maar ik durf het nog niet zo goed denk ik. Mischien iets voor de volgende fashion post dan maar!

Liefs, Evy

7 gedachtes over “FASHION | Webshops

  1. Bij mij is de absolute favoriet ook H&M! Wel zo jammer inderdaad dat de verzendkosten nog steeds zo hoog zijn.. Verder shop ik ook veel bij ASOS en Nelly! 🙂

    Like

Plaats een reactie