LIFESTYLE|Ochtend mens

Ik heb een hekel aan de vroege ochtend maar toch hou ik er van. Ik zet geen wekker om 8 uur als dat niet hoeft, maar rond een uur of 9 wil ik wel graag mijn bed uit kunnen. Soms is het heerlijk om rond 8 uur al uit je bed te zijn, zeker als je een drukke dag voor de boeg hebt. Maar hoe doe je dat dan? Ik ga je enkele tips geven om een ochtend mens te worden!

 1. Zet je wekker op tijd. moet je om 11 uur ergens zijn? zet dan niet te wekker 10 min voordat je moet gaan want zo word je nooit wakker.
 2. Sta gelijk op. Als je nog 15 min blijft liggen val je vaak weer inslaap of heb je helemaal geen zin meer om op te staan.
 3. Zet een radio aan. Dit kan ook gewoon op je telefoon, mijn voorkeur gaat naar Slam FM omdat deze fijne ochtend muziek hebben.
 4. Neem een snelle douch. Ben je niet van het ochtend douchen? Spoel je dan alsnog even snel af met lauw water, zo word je wat wakkerder.
 5. Leg je kleren alvast klaar. Zo sta je niet nog 15 minuten voor je kast te bedenken wat je aan gaat doen, en nu heb je weer 15 minuten extra, haha
 6. Neem een ontbijtje. Ik sla erg vaak mijn ontbijt over, maar wanneer ik dit doe ben ik die ochtend een heel stuk suffer.
 7. Doe een frisse dag creme op. Ik gebruik er zelf een van de Bodyshop, maar hier komt nog een artikeltje over van de week!

  1
  Mijn stage begint alweer bijna wat betekend dat ik weer elke dag vroeg mijn bed uit kan, hopelijk heb ik het ritme weer snel te pakken. Ik werk bijna nooit in de ochtend dus heb heerlijk kunnen uitslapen op sommige dagen, haha. Deze dingen helpen mij in ieder geval om een soepele en vooral rustige ochtend te hebben. Hebben jullie nog tips die ik vergeten ben? Dan hoor ik ze graag!

Liefs, Evy

Advertenties

12 gedachtes over “LIFESTYLE|Ochtend mens

 1. Handige tips! Ik vind het heerlijk om vroeg op te staan, zodat je lekker veel op een dag kunt doen! Zelf doe ik altijd wat sportoefeningen om wakker te worden. Meestal doe ik 100 jumpingjacks, dan ben ik meteen goed wakker!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s